HAIREXTENSIONS

FLOW WEAVE TECHNIEK
HAIR TO WEAR WEFTS

Flow Weave

We plaatsen de wefts in het haar doormiddel van een eigen ontwikkelde naaitechniek FLOW WEAVE. Het grote verschil met vorige technieken is dat je bij het maken van een staart geen banden en nanorings kan zien zitten. Voor een fijne haardos is dit de perfecte oplossing om meer volume of lengte te creëren. Bovendien is deze techniek niet schadelijk voor je eigen haar.

De banden worden met een speciale blending techniek ingekleurd naar je natuurlijke  haarkleur. Zo kan geen kleurverschil zien. 

Deze zelfontwikkelde techniek wordt exclusief in ons Mayacoba salon geplaatst. Een band plaatsen duurt een half uur en moet om de 8 weken herplaatst worden. 

Bijwerking per band 40 €

Blending hairwefts 40 €

Hair To Wear

De nieuwste hairwefts zijn super fijn geweven en mogen doorgeknipt worden. Hierdoor kunnen ze perfect op maat gemaakt worden. 

Deze wefts zijn uiterst geschikt voor fijn tot medium en dik haar. Er zitten geen korte haartjes aan de rand waardoor ze geen jeuk geven aan de hoofdhuid. 

 


Onderhoud extensions

  • Gebruik enkel professionele producten ( geen sulfaten, silicone en parabenen)  om je haar te wassen en extra voeding te geven. Shampoo gebruik je enkel op de haarwortels en niet op de extensions. Masker, conditioner en een hydraterende olie zijn noodzakelijk. Deze gebruik je op de haarlengtes.
  • Ga nooit slapen met nat haar en was het niet ondersteboven.
  • Gebruik een zachte borstel of tangle teezer en kam het haar 2 x per dag voorzichtig uit. 
  • Doe het haar in een staart, dot of vlecht om te slapen. Door de wrijving met je kussen kan het haar sneller splitsen. 
  • Chemische processen zoals kleuren, ontkleuren en permanente gaan het haar aantasten en kapotmaken. Wij raden dit ten sterkste af. Als je het laat kleuren laat je dan professioneel adviseren in ons salon. Een toner kan wel gebruikt worden. 
  • Onze hairwefts zijn geschikt om met warmte bewerkt te worden mits gebruik van een hittebeschermer. Deze behandingen kunnen splitsingen en droogte op de punten veroorzaken. 
  • Je kan op reis gaan met je hairextensions maar we raden niet aan om in zout of chloor water te zwemmen. Je kan best je haar na contact met het water onmiddellijk uitspoelen en goed verzorgen. Ook voor de zon gebruik je best en kleurbeschermer.
  • De hairwefts moeten om de 8 weken bijgewerkt worden en kunnen hergebruikt worden. 
  • Het haar zal natuurlijk verslijten en na verloop van tijd vervangen moeten worden.

 


De hairwefts

Onze passie en ambitie is om mooi en gezond haar te creëren met behulp van onze natuurlijke wefts. Naast de techniek is de structuur, kwaliteit en origine van het haar super belangrijk. Onze fabriek werkt enkel met 100 % natuurlijk haar. Het haar is remy, dik tot in de punten en de haarschubben zijn intact. Onze kleurformules zijn van Kevin Murphy en blenden perfect in ons eigen natuurlijke haar. Het haar is langer dan een jaar houdbaar en behoort tot de beste kwaliteit in de Benelux.

Onze haarsoorten:

Hair To Wear weft

Natuurlijk haar, dikke punten, intacte haarschubben, remy, 12A topkwaliteit, boterzacht en langer dan een jaar houdbaar.

Volume 40 cm – 50 gram  300 €

Verlenging 40 cm – 100 gram 600  €

Verlenging 60 cm – 100 gram 700 €

Verlenging 60 cm  – 125 gram 850 €

Verlenging 60 cm – 150 gram 1000 €

Extreme Verlenging 60 cm – 200 gram 1250 €

Openingsuren: 

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact

Autobaan 13, 8210 Loppem

+32 496 46 68 70

+32 50 69 17 72