About us

Lien

Lien is de oprichter van Mayacoba, heeft 15 jaar ervaring in het plaatsen van hairextensions en creëerde haar eigen inweave techniek om de banden onschadelijk in het haar te plaatsen. Naast haar werk in het kapsalon en conceptstore runt ze de groothandel. Het natuurlijke haar laat ze volledig op maat maken en kleuren in samenwerking met een vaste producent. Door de rechtstreekse import kan ze de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen garanderen.  

Daarnaast is mode haar passie en daarom heeft ze haar kapsalon en schoonheidssalon gekoppeld aan een kledingwinkel. Regelmatig gaat ze op collectie en kiest er de leukste en hippe stuks uit om te verkopen in de store.

De nieuwe conceptstore in Loppem moet je gezien hebben.  De wondermooie inrichting en kleurencombinaties zijn een streling voor het oog.

Kelly

Kelly is een gepassioneerd kapster, creëert prachtige nieuwe looks en speelt met kleuren. Ze is een hippe dame met een super stoere stijl. Deze unieke hairstylist is rechtuit en gaat je altijd een eerlijk advies geven. Ze is leuk en nonchalant in omgang maar uiterst precies in haar werk. Met haar fijne techniek creëert ze de mooiste kleuringen en balayages. Door haar geduld en fijne motoriek kan ze ook prachtige wimperextensions plaatsen.

Gezond haar is haar prioriteit, herstellende kleuringen met K18 in combinatie met Kevin Murphy is hiervoor de beste oplossing.

Kelly Mayacoba

Ann-Sophie

Deze sportieve meid werkt allround mee bij Mayacoba. Haar hoofdactiviteiten zijn hairextensions, kleuringen en brushingen , daarnaast werkt ze ook mee in het schoonheidssalon waar ze Lpg behandelingen en epilaties uitvoert.

Aan ervaring en passie is er zeker geen gebrek. 

Als klant zal je je uiterst comfortabel en chill voelen bij Ann-Sophie door haar lief en zachtaardig karakter. 

 

Openingsuren: 

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact

Autobaan 13, 8210 Loppem

+32 496 46 68 70

+32 50 69 17 72