About us

Lien

Lien is de oprichter van Mayacoba, heeft 15 jaar ervaring in het plaatsen van hairextensions en creëerde haar eigen inweave techniek om de banden onschadelijk in het haar te plaatsen, nl “the secret wave“.

Naast haar werk in het kapsalon en conceptstore runt ze de groothandel. Het haar van Mayasilk importeert ze rechtstreeks uit het buitenland en laat ze machinaal weven en kleuren op maat. In het kapsalon kan je als kapper opleiding volgen en verdeelpunt worden. 

Daarnaast is mode haar passie en daarom heeft ze haar kapsalon en schoonheidssalon gekoppeld aan een kledingwinkel. Regelmatig gaat ze op collectie en kiest er de leukste en hippe stuks uit om te verkopen in de store.

De bohemian conceptstore is voor iedereen toegankelijk en de combinatie is magisch.

Kelly

Kelly is een gepassioneerd kapster, creëert prachtige nieuwe looks en speelt met kleuren. Ze is een hippe dame met een super stoere stijl. Deze unieke hairstylist is rechtuit en gaat je altijd een eerlijk advies geven. Ze is leuk en nonchalant in omgang maar uiterst precies in haar werk. Met haar fijne techniek creëert ze de mooiste kleuringen en balayages. Door haar geduld en fijne motoriek kan ze ook prachtige wimperextensions plaatsen.

Gezond haar is haar prioriteit, herstellende kleuringen met Olaplex in combinatie met L’anza haircare is hiervoor de beste oplossing.

Kelly Mayacoba

Ann-Sophie

Ann-Sophie is nieuw in ons team. Deze sportieve meid gaat allround meewerken bij Mayacoba. Haar hoofdactiviteit zal hairextensions, kleuringen en brushingen zijn maar daarnaast zal ze ook meewerken in het schoonheidssalon waar ze Lpg behandelingen en epilaties zal uitvoeren.  

Aan ervaring en passie is er zeker geen gebrek. 

Als klant zal je je uiterst comfortabel en chill voelen bij Ann-Sophie door haar lief en zachtaardig karakter. 

 

Openingsuren: 

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact

Snellegemsestraat 12, 8210 Zedelgem

+32 496 46 68 70

+32 50 69 17 72